Francuska, Risoul
4
Paket aranžmani Bazen Wellness

Ova luksuzna novootvorena apartmanska zgrada**** smještena je uz rubni dio skijaške staze. Gostima su na raspolaganju grijani zatvoreni bazen, sauna, jacuzzi.

Studio za 3 osobe 32 m²: dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe i dodatnim ležajem na izvlačenje, kupaonica sa kadom, odvojeni WC, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, hladnjak, perilica posuđa, kombinirano mikrovalna i električna pećnica), balkon, TV.

Apartmani za 4 osobe 30 m²: predsoblje sa garderobom, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), spavaća soba sa dva ležaja (mogu se pretvoriti u bračni ležaj), kupaonica sa kadom, odvojen WC, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, hladnjak, perilica posuđa, kombinirano mikrovalna i električna pećnica), balkon, TV.

Apartmani za 6 osoba 55 m²: dnevni boravak sa sofom, odvojena prostorija sa jednim ležajem, 1. spavaća soba sa dva odvojena ležaja (mogu se pretvoriti u bračni ležaj), 2. spavaća soba sa bračnim ležajem, tuš i WC odvojeno, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, hladnjak, perilica posuđa, kombinirano mikrovalna i električna pećnica), balkon, TV.

Apartmani za 7 osoba 57 m²: dnevni boravak sa sofom, odvojena prostorija sa sofom, spavaća soba sa dva odvojena ležaja (mogu se pretvoriti u bračni ležaj), spavaća soba sa bračnim krevetom, tuš i WC odvojeno, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, hladnjak, perilica posuđa, kombinirano mikrovalna i električna pećnica), balkon, TV.

Apartmani za 8 osoba 60 m²: dnevni boravak sa sofom, odvojena prostorija sa sofom, 1. spavaća soba sa dva odvojena ležaja (mogu se pretvoriti u bračni ležaj), dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem, spavaća soba sa jednim ležajem, tuš i WC odvojeno, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, hladnjak, perilica posuđa, kombinirano mikrovalna i električna pećnica), balkon, TV.

Duplex za 8 osoba 80 m²: prizemlje – tuš i WC odvojeno, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, hladnjak, perilica posuđa, kombinirano mikrovalna i električna pećnica), dnevni boravak sa sofom, odvojena prostorija sa jednim ležajem, spavaća soba sa dva odvojena ležaja ( mogu se pretvoriti u bračni ležaj), balkon, TV i stepenicama koje vode na kat.
Na katu: kupaonica sa kadom, odvojeni WC, dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem.