Francuska, Risoul
4
Bazen Wellness

Ova luksuzna novootvorena apartmanska zgrada**** smještena je uz rubni dio skijaške staze. Gostima su na raspolaganju grijani zatvoreni bazen, sauna, jacuzzi.

Apartmani za 6-7 osoba 55-57 m²: dnevni boravak sa sofom, odvojena prostorija sa jednim ležajem, 1. spavaća soba sa dva odvojena ležaja (mogu se pretvoriti u bračni ležaj), 2. spavaća soba sa bračnim ležajem, tuš i WC odvojeno, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, hladnjak, perilica posuđa, kombinirano mikrovalna i električna pećnica), balkon, TV.

Apartmani za 8 osoba 60 m²: dnevni boravak sa sofom, odvojena prostorija sa sofom, 1. spavaća soba sa dva odvojena ležaja (mogu se pretvoriti u bračni ležaj), dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem, spavaća soba sa jednim ležajem, tuš i WC odvojeno, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, hladnjak, perilica posuđa, kombinirano mikrovalna i električna pećnica), balkon, TV.

Duplex za 8 osoba 80 m²: prizemlje – tuš i WC odvojeno, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, hladnjak, perilica posuđa, kombinirano mikrovalna i električna pećnica), dnevni boravak sa sofom, odvojena prostorija sa jednim ležajem, spavaća soba sa dva odvojena ležaja ( mogu se pretvoriti u bračni ležaj), balkon, TV i stepenicama koje vode na kat.
Na katu: kupaonica sa kadom, odvojeni WC, dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem.