Francuska, Serre Chevalier
4
Sport i rekreacija Internet Bazen Wellness

Residence Hameau du Rocher Blanc  – sastoji se od dvije zgrade Hameau du rocher Blanc 1 i Hameau du Rocher Blanc 2 koje su međusobno udaljene 100 m. Zgrade se nalaze u u naselju Chantemerle, 100m-200m od ski lifta, ESF, u neposrednoj blizini trgovina.Besplatni javni autobus servis posluje u cijelom naselju. Odsadržaja u objektima: unutarnji grijani bazen, sauna, finess centar, dnevni boravak sa kaminom, stol za billiard. Internet je dostupan na recepciji uz nadoplatu.

Dvosobni apartman za 4 osobe (33-38 m²) – dnevni boravak s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, kuhinjska niša, (perilica posuđa, hladnjak, el. štednjak sa 4 keramičke ploče, mikrovalna pećnica,  aparat za kavu,  Toster, kuhalo za vodu), WC, kupaonica, telefon, TV, balkon ili terasa.

Dvosobni apartman za 6 osoba (43 m²) – dnevni boravak s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, prostorija sa dva kreveta na kat, spavaća soba sa bračnim krevetom, kuhinjska niša, (perilica posuđa, hladnjak, el. štednjak sa 4 keramičke ploče, mikrovalna pećnica,  aparat za kavu,  Toster, kuhalo za vodu), WC, kupaonica, telefon, TV, balkon ili terasa.

Trosobni apartman za 6 osoba (50-55 m²) – dnevni boravak s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, kuhinjska niša, (perilica posuđa, hladnjak, el. štednjak sa 4 keramičke ploče, mikrovalna pećnica,  aparat za kavu,  Toster, kuhalo za vodu), WC, kupaonica, telefon, TV, balkon ili terasa.

Četverosobni za 8 osoba (70-73 m2): dnevni boravak s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba s dva odvojena kreveta, mala spavaća soba s dva odvojena kreveta, kuhinjska niša (perilica posuđa, hladnjak, el. štednjak sa 4 keramičke ploče, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, Toster, kuhalo za vodu), telefon, TWC, odvojeni WC, balkon ili terasa.

Četverosobni za 8 osoba (80-87 m2) duplex: dnevni boravak s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s bračnim krevetom, dvije spavaće sobe s dva odvojena kreveta, kuhinjska niša (perilica posuđa, hladnjak, el. štednjak sa 4 keramičke ploče, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, Toster, kuhalo za vodu), telefon, TWC, odvojeni WC, balkon ili terasa.

Peterosobni za 10 osoba (100 m2) duplex: dnevni boravak s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom, tri spavaće sobe s dva odvojena kreveta, kuhinjska niša (perilica posuđa, hladnjak, el. štednjak sa 4 keramičke ploče, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, Toster, kuhalo za vodu), telefon, TWC, odvojeni WC, balkon ili terasa.