Francuska, Valfrejus
3
Bazen Centar grada Za obitelji

Apartmanska kuća La Turra 3* se nalazi u blizini skijaških staza (60 metara od spusta sjedežnice Charmasson), nekoliko koraka od centra Valfréjus resorta (tj. otprilike 300 metara od trgovina, škola skijanja, restorana itd.) i samo manje od 100 metara od baby cluba (prima djecu od 3 mjeseca do 3 godine). Rezidencija ima sve potrebne sadržaje koji će vas zadovoljiti, ljeti i zimi podjednako: opustite se u grijanom vanjskom bazenu s panoramskim pogledom na planine, besplatno se ugrijte u sauni.

Dvosobni apartmani za 4 osobe (cca. 32-36 m2): Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, potpuno opremljena kuhinja(električna ploča za kuhanje, pećnica, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), soba sa bračnim krevetom, kupaonica, WC. Neki apartmani nemaju balkon.Neki apartmani su pogodni za osobe sa smanjenom mobilnošću.

Trosobni apartman za 6 osoba (cca. 37m2): Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, potpuno opremljena kuhinja(električna ploča za kuhanje, pećnica, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), soba sa bračnim krevetom, cabine sa krevetom na kat, kupaonica, WC. Neki apartmani imaju 2 kupaonice. Neki apartmani nemaju balkon.
Trosobni apartman za 8 osoba (cca. 40m2): Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, potpuno opremljena kuhinja(električna ploča za kuhanje, pećnica, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), 2 sobe sa bračnim krevetom, odvojeni spavaći dio sa krevetom na kat, kupaonica, soba za tuširanje odvojena od kupaonice, WC. Neki apartmani nemaju balkon.
Četverosobni apartman za 8 osoba (cca. 43m2): Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, potpuno opremljena kuhinja(električna ploča za kuhanje, pećnica, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), soba sa bračnim krevetom, 2 x cabine sa krevetom na kat, 2 kupaonice, WC. Neki apartmani nemaju balkon.