Francuska, Serre Chevalier
4
Paket aranžmani Bazen Parking

Zgrada se nalazi u samom središtu mjesta na nadmorskoj visini od 1300 m u neposrednoj blizini skijaških staza (200 – 300 m). Sadržaji u zgradi – spremište za skije, dizalo, sportska dvorana, sauna, terasa, parking, garaža, vrt, bazen, natkriveno parkiralište, unutarnji grijani bazen, vanjski grijani bazen.

Apartmani:
Svi apartmani opremljeni su kuhinjom (el. štednjak sa keramičkom pločom, mikrovalna pećnica, perilica suđa, hladnjak, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), blagovaonica, dnevni boravak s TV-om, kupaonicom (grijani držač za ručnike i sušilo za kosu), WC.
Studio za 2 osobe (25 m2): dnevni boravak sa bračnim krevetom.
Studio za 4 osoba (27 m2): dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, bračni krevet za dvije osobe.
Dvosobni za 4 osobe (29 m2): dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta.
Dvosobni/trosobni za 6 osoba (44 m2): dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa dva kreveta, spavaća soba sa dva kreveta na kat ili cabine sa dva kreveta.
Trosobni/četverosobni za 8 osoba (75 m2): duplex – dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, dvije spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, spavaća soba sa dva odvojena kreveta ili dva kreveta na kat.
Četverosobni za 10 osoba (75 m2) neki duplex: dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dvije spavaće sobe sa dva odvojena kreveta ili bračnim krevetom, spavaća soba sa dva odvojena kreveta ili dva kreveta na kat, cabine sa dva kreveta na kat, dodatna kupaonica.
Peterosobni za 10 osoba (100 m2) neki duplex: dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dvije spavaće sobe sa dva odvojena kreveta ili bračnim krevetom, dvije spavaće sobe sa dva odvojena kreveta ili dva kreveta na kat, dodatna kupaonica.