Francuska, Vars
3
Paket aranžmani Bazen Parking Wellness

Apartmanska zgrada na 1850 m n/v, 100 m od centra mjesta, restorana, prodavaonica i ski škole te 200 m od ski staza. U prizemlju zgrade nalazi se recepcija i lobby sa otvorenim kaminom, a u podzemnoj etaži je prostorija za ski opremu sa ormarićima za skije za svaki apartman i garaža za automobile. Zgrada ima ukupno 39 apartmana, moderno uređenih s namještajem i interijerom od prirodnog drveta. Svi apartmani imaju mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i TV.

Dvosobni za 4 osobe (32 m2 ): dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s bračnim ležajem, kompletno opremljena kuhinjska niša, kupaonica ili tuš, WC odvojeno, balkon ili terasa,TV.
Dvosobni za 6 osoba (40m2 ): dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s bračnim ležajem, spavaći prostor – cabine sa ležajem na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša, kupaonica ili tuš, WC odvojeno, balkon ili terasa, TV.
Trosobni za 6 osoba (45 m2 ): dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s bračnim ležajem, spavaća soba s dva odvojena ležaja ili sa bračnim ležajem, kompletno opremljena kuhinjska niša, kupaonica, tuš, WC odvojeno, balkon ili terasa, TV.