Francuska, Les Menuires
4
Bazen Wellness

Zgrada se nalazi 50m od skijaške staze, a u samoj zgradi u ponudi su brojne usluge poput saune, parne kupelji, jacuzzija (vrijedi uz nadoplatu); bazen (besplatno).

Svi apartmani sadrže: kuhinjsku nišu (perilica suđa, hladnjak, štednjak na struju, mikrovalna pećnica); TV s ravnim ekranom; DVD čitač; Wi-Fi pristup (besplatan), sušilo za kosu, balkon, spremište za skije.

Apartmani:
Dvosobni apartman za 4 Confort (32 – 38 m2): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s dva kreveta, kupaonica s tušem i li kadom.
Trosobni apartman za 6 Family (38 – 45 m2): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s dva kreveta koja se može spojiti i jedna mala spavaća soba za 2 osobe s krevetima na kat, kupaonica s tušem ili kadom.
Trosobni apartman za 6 Family plus (47 – 54 m2): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s dva kreveta koji se mogu spojiti i jedna mala spavaća soba za 2 osobe s krevetima na kat, kupaonica s tušem ili kadom .
Trosobni apartman za 6 Confort (47 – 55 m2): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s krevetom na kat, spavaća soba s 2 odvojena kreveta, kupaonica s tušem ili kadom.
Trosobni apartman za 6 Premium (47 m2): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s 2 kreveta, jednu spavaću sobu s 2 odvojena kreveta, kupaonica s tušem ili kadom. Apartman s izvanrednim pogledom i lokacijom te dodatnom opremom.
Četverosobni apartman za 8 (58 – 65 m2): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s 2 kreveta koja se mogu spojiti, druga spavaća soba s 2 odvojena kreveta, treća spavaća soba s 2 odvojena kreveta ili manja s 2 kreveta na kat, jedna kupaonica s kadom i jedna i tušem.
Četverosobni apartman za 8 Plus (70 – 78 m2): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s 2 kreveta koja se mogu spojiti, spavaća soba s 2 odvojena kreveta, druga spavaća soba s 2 odvojena kreveta ili manja s 2 kreveta na kat,Jedna kupaonica s tušem, a jedna s kadom.
Četverosobni apartman za 8 Premuim (77 – 81 m2): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s 2 kreveta koja se mogu spojiti, jedna spavaća soba s 2 kreveta, druga spavaća soba s 2 odvojena kreveta ili manja s 2 kreveta na kat, jedna kupaonica s tušem, a jedna s kadom.
Peterosobni apartman za 10 Family (76 – 83 m2): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s 2 kreveta koja se mogu približiti, dvije spavaće sobe s 2 odvojena kreveta, spavaća soba s 2 odvojena kreveta ili manja s 2 kreveta na kat, jedna kupaonica s tušem, a jedna s kadom.
Šesterosobni apartman za 12 Premuim (132 m2): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s 2 kreveta koja se mogu spojiti), tri spavaće sobe s 2 razdvojena kreveta, spavaća soba s 2 kreveta, ili manja s 2 kreveta na kat, dvije kupaonice s kadom, a jedna s tušem.