Francuska, Tignes
4
Bazen Wellness Sport i rekreacija Ski in - Ski out

LE LAC – Residence Le Telemark**** – luksuzna zgrada alpske arhitekture, smještena na ulazu u Tignes. Balkoni i terase sa pogledom na jezero Tignes. Izravan pristup skijalištu žičarom Chaudanne, ski-in/ski-out. Sadržaj: zatvoreni grijani bazen, jacuzzi, saune, parne kupelji, prostorija za fitness. Dnevniprostor uz recepciju sa otvorenim kaminom, spremište za prtljagu, lift, ormarići za skije.Svi apartmani imaju balkon, SAT-TV, potpuno opremljenu kuhinju (keramička ploča za kuhanje, pećnica, napa, frižider, perilica posuđa, aparat za kavu, toster), kupaonicu ( sušilo za kosu, sušilo za ručnike ), WC.

Dvosobni za 4 osobe (35-40 m2) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s dva odvojena kreveta.

Trosobni cabine za 6 osoba (45 m2) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom, cabine s 2 kreveta na kat.

Trosobni za 6 osoba (55-60 m2) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba s dva odvojena kreveta.

Četverosobni za 8 osoba (70-85 m2) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom, dvije spavaće sobe s dva odvojena kreveta, dodatan tuš, dodatan WC – može biti duplex apartman.

Peterosobni za 10 osoba (95 m2) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, dvije spavaće sobe s bračnim krevetom, dvije spavaće sobe s dva odvojena kreveta, dodatna kupaonica ili tuš, dodatni WC – može biti duplex apartman.

Šesterosobni duplex za 12 osoba (110 m2) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, dvije spavaće sobe s bračnim krevetom, tri spavaće sobe s dva odvojena kreveta, 2 dodatna tuša, dodatni WC.