Francuska, Les Sybelles - Le Corbier
4
Bazen Wellness Restoran Sport i rekreacija

Residence Les Alpages du Corbier –  sastoji se od  tri zgrade smještene na obroncima planine Corbier, 100 m od skijališta i 300 m od trgovine. Sadržaji u objektu: vanjski grijani bazen, sauna, mali fitness centar, restoran, bar, spremište za skije, praonica rublja i unutarnje parkiralište.

Studio za 2 osobe (20-25 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na razvlačenje za dvije osobe, kuhinjska niša (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), TWC (u većini apartmana WC i kupaonica su odvojeni), TV, većina sa balkonom.

Studio za 4 osobe (30 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na razvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa dva kreveta na kat ili dva odvojena kreveta, kuhinjska niša (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), TV, TWC (u većini apartmana WC i kupaonica su odvojeni), većina sa balkonom.

Dvosobni apartman za 4 osobe (29-32 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na razvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa dva kreveta na kat ili bračnim krevetom, kuhinjska niša (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), TV, TWC (u većini apartmana WC i kupaonica su odvojeni), većina sa balkonom.

Dvosobni apartman za 4-5 osoba (34-36 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na razvlačenje za dvije osobe i dodatnim ležajem, spavaća soba sa dva kreveta na kat ili bračnim krevetom, kuhinjska niša (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), TV, TWC (u većini apartmana WC i kupaonica su odvojeni), većina sa balkonom.

Trosobni apartman za 6 osoba (36-41 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na razvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa dva kreveta na kat ili dva odvojena kreveta, kuhinjska niša (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), TV, TWC (u većini apartmana WC i kupaonica su odvojeni), većina sa balkonom.

Četverosobni apartman za 8 osoba (53-63 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na razvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa dva kreveta na kat, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, kuhinjska niša (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), TV, TWC (u većini apartmana WC i kupaonica su odvojeni), većina sa balkonom.