Francuska, Val d'Isere
4
Parking

Objekt se nalazi u četvrti La Daille u neposrednoj blizini skijaških staza (100 m). Zgrada ima vlastito parkiralište (uz nadoplatu), spremište za skije, lift.

Apartmani:
Standard Studio za 4 osobe (30 m2) – dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, prostor za spavanje sa dva kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (kuhalo za vodu, aparat za kavu, el štenjak sa keramičkom pločom, perilica posuđa, mikrovalna pećnica), TWC, balkon, TV, sef, telefon.
Standard za 4-5 osoba (32 m2) – dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa dva odvojena kreveta i jednim pomoćnim (preporuča se za djecu), kompletno opremljena kuhinjska niša (kuhalo za vodu, aparat za kavu, el. štednjak sa keramičkom pločom, perilica posuđa, mikrovalna pećnica), WC, TV, balkon, sef, telefon.
Standard za 6-7 osoba (48 m2) – dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe i pomoćnim ležajem (preporučeno za djecu), prostorija sa dva kreveta na kat, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, kompletno opremljena kuhinjska niša (kuhalo za vodu, aparat za kavu, el. štednjak sa keramičkom pločom, perilica posuđa, mikrovalna pećnica), TWC, balkon, TV, sef, telefon.
Trosobni za 6-7 osoba (45-50 m2) – dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe i pomoćnim ležajem (preporučamo samo za djecu), spavaća soba sa dva odvojena kreveta, spavaća soba sa bračnim krevetom, kompletno opremljena kuhinjskaniša, (kuhalo za vodu, aparat za kavu, el. štednjak sa keramičkom pločom, perilica posuđa, mikrovalna pećnica), balkon, TWC, TV.