Francuska, Les Orres
4
Paket aranžmani Bazen Za obitelji

Novouređeni (2017. godine) moderni chaleti sa apartmanima za 4-10 osoba sa velikim balkonima sa pogledom na dolinu ili skijalište, u neposrednoj blizini ski liftova (50 m), 200 m od centra mjesta Bois Mean i francuske škole skijanja. Za opuštanje i relaksaciju na upotrebi su Vam zatvoreni grijani bazen, sauna, parna kupelj i whirlpool. U ponudi mjesta su brojni sadržaji i aktivnosti prilagođene obiteljima sa djecom (dječji vrtić, dječje igralište, klub Juni’Orres).

Apartmani:
Dvosobni za 2-4 osobe (27-33 m2) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim ležajem ili dva kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/ grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu), TV (uz doplatu), kupaonica i WC, balkon ili terasa.

Dvosobni za 5-6 osoba (34-37 m2) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim ležajem, spavaći prostor sa 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/
grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu), TV (uz doplatu), kupaonicasa WC-om, balkon.

Trosobni za 4-6 osoba (37-44 m2) – dvije spavaće sobe svaka sa dva single ležaja ili bračnim krevetom, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe ili spavaći prostor cabine sa 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu), TV (uz doplatu), kupaonica i WC odvojeno, balkon. Ovaj tip apartmana može biti i duplex.

Trosobni za 6-8 osoba (44-58 m2) – dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem ili svaka spavaća soba sa dva single ležaja, spavaći prostor sa 2 kreveta na kat, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu), TV (uz doplatu), 1 kupaonica sa WC-om, 1 kupaonica, balkon.

POLASCI AUTOBUSA: 04.01.-11-01.: Polasci iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Sl.Broda, Splita i Šibenika. Cijena prijevoza po osobi: Zagreb, Rijeka: 630 kn; Osijek, Sl. Brod, Split, Šibenik: 760 kn. Cijene ski karata možete vidjeti pod rubrikom “Ski pass” kod pojedinog skijališta