Francuska, La Rosiere
4
Bazen Wellness
Apartmanska zgrada sa vrlo lijepim, komfornim i odlično opremljenim apartmanima, smještena u dijelu Ezcherts, u neposrednoj blizini ski liftova (50m). Od sadržaja: SPA zona sa zatvorenim bazenom, jaccuzi, sauna, parna kupelj i fitness studio. Svi apartmani imaju potpuno opremljenu kuhinjsku nišu (pećnica, kuhalo, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, mikser i toster), sušilo za kosu u kupaonici i besplatni internet pristup.

Dvosobni za 4 osoba (35-40 m² )
– dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s dva odvojena ležaja, kompletno opremljena kuhinjska niša, TWC.

Trosobni cabine za 6 osoba (40-45m² )
– dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim ležajem, spavaći prostor sa dva kreveta na kat (za djecu od 6 do 14 god), TWC.


Trosobni za 6 osoba (55-60m² )
– dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim ležajem, spavaća soba sa dva odvojena ležaja, TWC (duplex opcija).

Četverosobni cabine za 8 osoba (60 m² )
– dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim ležajem, spavaća soba sa dva odvojena ležaja, spavaći prostor sa dva kreveta na kat (za djecu od 6 do 14 god), TWC, dodatna kupaonica (duplex opcija).

Četverosobni za 8 osoba (70-85 m² )
– dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim ležajem, dvije spavaće sobe sa dva odvojena ležaja, dva TWC, (duplex opcija).

Peterosobni za 10 osoba (105-110m² )
– dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, dvije spavaće sobe s bračnim ležajem, dvije spavaće sobe sa dva odvojena ležaja, dva TWC (duplex opcija).

Šesterosobni za 12 osoba (115 m² )
– dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, dvije spavaće sobe s bračnim ležajem, tri spavaće sobe sa dva odvojena ležaja, dva TWC i dodatna kupaonica (duplex opcija)