Francuska, Alpe d'Huez
3
Residenence Les Horizons d’Huez 3* – zgrada je smještena u mirnom, sunčanom dijelu Alpe d’Hueza – Passeaux, u neposrednoj blizini ski liftova (50m) i centra mijesta. Udobni i funkcionalni apartmani, svi sa balkonom od kojih je većina okrenuta prema “Massif de L’Oisans”, kompletno opremljeni (perilica posuđa, pečnica, kuhalo za vodu), TV, sef, Wifi (uz doplatu), TWC.

Apartmani:
Studio za 4 osobe (23 m2): dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša, prostorija za spavanje s krevetom na kat, kupaonica, WC, balkon.
Studio mezanin za 6 (28 m2): dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša, prostorija za spavanje sa krevetom na kat, dva odvojena kreveta na mezazinu, kupaonica, WC, balkon.
Dvosobni za 4 osobe (26 m2): dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe i dodatnim ležajem za 1 osobu, kompletno opremljena kuhinjska niša, spavaća soba sa dva kreveta ili bračnim krevetom, kupaonica, WC, balkon.
Dvosobni Mezanin za 5-6 osoba (32 m2): dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša, spavaća soba sa dva kreveta ili bračnim krevetom, prostorija zaspavanje sa dva odvojena kreveta, kupaonica, WC, balkon.

POLASCI AUTOBUSA:
04.01.-11-01.: Polasci iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Sl.Broda, Splita i
Šibenika. 07.03.-14.03.: Polasci iz Zagreba i Rijeke.
Cijena prijevoza po osobi: Zagreb, Rijeka: 630 kn;
Osijek, Sl. Brod, Split, Šibenik: 760 kn.

Cijene ski karata možete vidjeti pod rubrikokm “Ski pass” kod pojedinog skijališta!