Francuska, Flaine
3
Parking Internet
Residence Les Pléiades nalazi se na samom ulazu u Flaine Fort, samo 150 m od centralnih ski liftova i 200 m od prodavaonica. Apartmanska zgrada ima vrlo dobro opremljene apartmane, sa lijepim pogledom na planine sa južno orijentiranih balkona, dnevni boravak s kaminom, WiFi dostupan u cijeloj zgradi, natkriveni parking za automobile (uz doplatu). Flaine Foret je žičarom povezan sa dijelom Flaine Forum.

Dvosobni za 4 osobe (32 m2 )
– dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe-bračni krevet, spavaća soba sa bračnim krevetom, kompletno opremljena kuhinjska niša, TWC.

Dvosobni cabine za 6 osoba (40-50 m2 )
– dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe-bračni krevet, spavaća soba sa bračnim krevetom, kompletno opremljena kuhinjska niša, WC, kupaonica sa tušem, kupaonica sa kadom, balkon.

Trosobni za 6 osoba (54 m2 )
– dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe-bračni krevet, spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, kompletno opremljena kuhinjska niša, WC, kupaonica sa tušem, kupaonica sa kadom, balkon.

Trosobni cabine za 8 osoba (60 m2 )
– dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe-bračni krevet, spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, cabine sa dva kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša, 2 WC-a, kupaonica sa tušem, kupaonica sa kadom, balkon
Zagreb – prijelaz Fernetiči – Venecija – Milano – Aosta – tunel Mont Blanc – Chamonix – FLAINE (udaljenost 920 km od Zagreba)