Francuska, Alpe d'Huez
3
Centar grada Parking

Residence L’Ours Blanc *** – u samom centru Alpe D’Huez, 50 m od sportskog centra sa zatvorenim bazenom, prodavaonicama, klizalištem (direktan ulaz na klizalište Olympic kroz shopping arkade sa barovima i restoranima). Kompletno renovirana apartmanska zgrada sa interijerom dekoriranim u drvetu, podzeminm parkiralištem za automobile, prostorijom za prtljagu, ormarićima za ski/snow opremu, dnevnim boravkom i igraonicom za djecu.

Apartmani:
Studio za 5 (25 m2): dnevno-spavaći prostor s 2 ležaja, spavaća kabina s krevetom na kat, kuhinjska niša (perilica posuđa, aparat za kavu), balkon, TV.
Dvosobni za 4 (25 m2): dnevno-spavaći prostor s 2 ležaja, spavaća soba, kuhinjska niša (perilica posuđa, aparat za kavu), balkon, TV.
Dvosobni za 5 (27 m2): dnevno-spavaći prostor s ležajem na izvlačenje i ležajem za jednu osobu, spavaća soba, kuhinjska niša (perilica posuđa, aparat za kavu), balkon, TV.
Dvosobni/trosobni za 7 (40 m2): dnevno-spavaći prostor s 2 ležaja i jednim ležajem na razvlačenje (u prizemlju), spavaća soba, kuhinjska niša (perilica posuđa, aparat za kavu), balkon, TV.
Trosobni za 7 (50 m2): dnevno-spavaći prostor s 2 ležaja i jednim ležajem na razvlačenje, 2 spavaće sobe, kuhinjska niša (perilica posuđa, aparat za kavu), balkon, TV.
Trosobni za 8 (56 m2): dnevno-spavaći prostor s 2 ležaja, spavaća kabina s krevetom na kat, 2 spavaće sobe, kuhinjska niša (perilica posuđa, aparat za kavu), balkon, TV