Francuska, Alpe d'Huez
3
Paket aranžmani Centar grada Parking

Residence L’Ours Blanc *** – u samom centru Alpe D’Huez, 50 m od sportskog centra sa zatvorenim bazenom, prodavaonicama, klizalištem (direktan ulaz na klizalište Olympic kroz shopping arkade sa barovima i restoranima). Kompletno renovirana apartmanska zgrada sa interijerom dekoriranim u drvetu, podzeminm parkiralištem za automobile, prostorijom za prtljagu, ormarićima za ski/snow opremu, dnevnim boravkom i igraonicom za djecu.

Apartmani:
Studio za 4 (25 m2): dnevno-spavaći prostor s 2 ležaja, spavaća kabina s krevetom na kat, kuhinjska niša (perilica posuđa, aparat za kavu), balkon, TV.
Dvosobni za 4 (25 m2): dnevno-spavaći prostor s 2 ležaja, spavaća soba, kuhinjska niša (perilica posuđa, aparat za kavu), balkon, TV.
Dvosobni za 4-5 (27 m2): dnevno-spavaći prostor s ležajem na izvlačenje i ležajem za jednu osobu, spavaća soba, kuhinjska niša (perilica posuđa, aparat za kavu), balkon, TV.
Dvosobni/trosobni za 6-7 (40 m2): dnevno-spavaći prostor s 2 ležaja i jednim ležajem na razvlačenje (u prizemlju), spavaća soba, kuhinjska niša (perilica posuđa, aparat za kavu), balkon, TV.
Trosobni za 6-7 (50 m2): dnevno-spavaći prostor s 2 ležaja i jednim ležajem na razvlačenje, 2 spavaće sobe, kuhinjska niša (perilica posuđa, aparat za kavu), balkon, TV.
Trosobni/četverosobni za 7-8 (56 m2): dnevno-spavaći prostor s 2 ležaja, spavaća kabina s krevetom na kat, 2 spavaće sobe, kuhinjska niša (perilica posuđa, aparat za kavu), balkon, TV

POLASCI AUTOBUSA:
04.01.-11-01.: Polasci iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Sl.Broda, Splita i
Šibenika. 07.03.-14.03.: Polasci iz Zagreba i Rijeke.
Cijena prijevoza po osobi: Zagreb, Rijeka: 630 kn;
Osijek, Sl. Brod, Split, Šibenik: 760 kn.

Cijene ski karata možete vidjeti pod rubrikokm “Ski pass” kod pojedinog skijališta!