Italija, Kronplatz
3
Internet
Apartmanska zgrada smještena 4 km od skijaške staze, besplatni ski bus ispred ulaza.

Od sadržaja:
finska sauna, stolni tenis, bilijar, WiFi.

Apartman tipa A za 2-4 osobe, Cca. 40m²: Apartman s jednom spavaćom sobom (bračni krevet), krevetima na kat za 2 djece i krevetom na razvlačenje za 1 osobu u dnevnoj sobi/kuhinji. Kupaonica s tušem, WC-om, bideom i sušilom za kosu. Kuhinja sa štednjakom sa 4 električna elementa, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, Nespresso aparatom za kavu i perilicom suđa. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevne/sobe i spavaće sobe. 1x 40” LED-TV u dnevnoj sobi, 1x 32” LED-TV u spavaćoj sobi, DVD player, telefon i WI-FI pristup. Nema tepiha!

Apartman tip B za 4-6 osoba, cca. 45m2: Apartman za odmor s 2 spavaće sobe (1x bračni krevet, 1x dva odvojena kreveta ili oba bračna kreveta), krevet na razvlačenje za 1-2 osobe u dnevnom boravku/kuhinji. Kupaonica s tušem, WC-om, bideom i sušilom za kosu. Kuhinja sa štednjakom sa 2 električna elementa, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, Nespresso aparatom za kavu i perilicom posuđa. Na balkon se izlazi iz dnevnog boravka. 2x 40” LED-TV, 1x 19” LED-TV, DVD player, telefon i WI-FI pristup. Nema tepiha!

Apartman tipa C za 5-6 osoba, cca 70m2: Apartman s 2 spavaće sobe (obje bračni kreveti). Na zahtjev još jedan krevet za jednu osobu u jednoj od spavaćih soba. Krevet na rasklapanje za 1-2 osobe u dnevnoj sobi/kuhinji. 2x kupaonica s tušem, WC-om, bideom i sušilom za kosu. Kuhinja sa štednjakom sa 4 električna elementa, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, Nespresso aparatom za kavu i perilicom suđa. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka. 1x 50” LED-TV, DVD player, 2x 19” LED-TV u spavaćim sobama, telefon i WI-FI pristup. Nema tepiha!

Apartman tip D za 2-3 osobe, cca 33m2: Apartman s 1 spavaćom sobom (bračni krevet). Na zahtjev dostupan još jedan krevet u spavaćoj sobi ili krevet na rasklapanje za 1 osobu u dnevnoj sobi/kuhinji. Kupaonica s tušem, WC-om i sušilom za kosu. Kuhinja sa štednjakom sa 2 električna elementa, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, Nespresso aparatom za kavu i perilicom posuđa. Izlaz na balkon iz spavaće sobe. 2x 32” LED-TV, DVD player, telefon i WI-FI pristup. Nema tepiha!

Apartman tip E za 2-4 osobe, cca. 40m2: Apartman s jednom spavaćom sobom (bračni krevet). Krevet na rasklapanje za 1-2 osobe u dnevnoj sobi/kuhinji. Kupaonica s tušem, WC-om, bideom i sušilom za kosu. Kuhinja sa štednjakom sa 4 električna elementa, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, Nespresso aparatom za kavu i perilicom posuđa. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevne/sobe i spavaće sobe. 2x 40” LED-TV, DVD player, telefon i WI-FI pristup. Nema tepiha!

Apartman tip F za 2 osobe, cca. 33m2: Apartman s 1 spavaćom sobom (bračni krevet). Kupaonica s tušem, WC-om, bideom i sušilom za kosu. Kuhinja sa štednjakom sa 2 električna elementa, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, Nespresso aparatom za kavu i perilicom posuđa. Veliki balkon na koji se izlazi iz spavaće sobe. 1x 40” LED-TV, DVD player, telefon i WI-FI pristup. Nema tepiha!

Apartman tipa G za 4-5 osoba, cca 43m2: Apartman s jednom spavaćom sobom (bračni krevet). Na zahtjev dostupan još jedan krevet u spavaćoj sobi. Ležaj na rasklapanje za 1-2 osobe u dnevnom boravku odvojen kliznim vratima. Kupaonica s tušem, WC-om, bideom i sušilom za kosu. Kuhinja sa štednjakom sa 4 električna elementa, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, Nespresso aparatom za kavu i perilicom suđa. Velika terasa/balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka. 1x 40” LED-TV, 1x 32” LED-TV, DVD player, telefon i WI-FI pristup. Nema tepiha!

Apartman tipa H za 2 osobe, cca. 20m2: Apartman s 1 spavaćom sobom (bračni krevet). Kupaonica s tušem, WC-om, bideom i sušilom za kosu. Kuhinja sa štednjakom sa 4 električna elementa, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, Nespresso aparatom za kavu i perilicom suđa. Nema balkon. 1x 32” LED-TV, DVD player, telefon i WI-FI pristup. Nema tepiha!

Apartman tipa I za 6-8 osoba, cca. 73m2: Apartman na dvije etaže sa 2 spavaće sobe (1x bračni krevet, na katu 1x bračni krevet i 2 kreveta za jednu osobu). Sklopivi salon za 1-2 osobe u dnevnom boravku odvojen kliznim vratima. 2x kupaonica s tušem, WC-om, bideom i sušilom za kosu. Kuhinja sa štednjakom sa 4 električna elementa, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, Nespresso aparatom za kavu i perilicom suđa. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka i jedne od spavaćih soba. 1x 40” LED-TV, DVD player, 1x 32” LED-TV u gornjoj spavaćoj sobi, telefon i WI-FI pristup. Nema tepiha!

Apartman tipa J za 4-6 osoba,cca. 55m2: Apartman na dvije etaže s 1 spavaćom sobom (na gornjoj etaži 1x bračni krevet i 2 kreveta za jednu osobu). Krevet na rasklapanje za 1-2 osobe u dnevnoj sobi. 2x kupaonica s tušem, WC-om, bideom i sušilom za kosu. Kuhinja sa štednjakom sa 4 električna elementa, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, Nespresso aparatom za kavu i perilicom suđa. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka i kuhinje. 1x 40” LED-TV, DVD player, 1x 32” LED-TV u gornjoj spavaćoj sobi, telefon i WI-FI pristup. Nema tepiha!

Apartman tip L (deluxe) za 4-7 osoba, 85m2: najveći i najluksuzniji apartman za odmor s 2 spavaće sobe (2x bračni krevet). Ležaj na rasklapanje za 1-2 osobe u dnevnom boravku, na upit još jedan krevet u dnevnom boravku. 2 kupaonice s tušem (1 kada), WC-om, bideom i sušilom za kosu. Kuhinja sa štednjakom sa 4 električna elementa, hladnjakom, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, Nespresso aparatom za kavu i perilicom suđa. 2 velika balkona, jedan izlaz iz dnevnog boravka i jedan iz hodnika. 1x 50” LED-TV, DVD player, 1x 40” LED-TV u glavnoj spavaćoj sobi, 1x 40” LED-TV u drugoj spavaćoj sobi, telefon i WI-FI pristup. Nema tepiha!

Smjer:
Zagreb – Ljubljana – tunel Karavanke – Spittal – Lienz – Sillian – Olang/ Riscone/Brunico/Kronplatz (udaljenost 450 km od Zagreba)