Francuska, Vars
3
Bazen Parking Wellness

Rezidencija “Pra-Sainte-Marie nova je rezidencija smještena u Varsu Sainte-Marie ispred olimpijske staze u Varsu, žičare sa 4 sjedala za pristup cijelom skijalištu, na 200 m od trgovina (mini-market, restorani) , ski shop) i 3km od centra les Claux. Smještena u selu na 1650 m, rezidencija, sa svojom tradicionalnom arhitekturom i planinskom kombinacijom kamena i drveta, ima 75 vrlo udobnih apartmana s potpunom opremom, liftom, balkonom, parkingom, unutarnjim bazenom i saunom

Studio za 2 osobe (23 m2): dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe ili dva odvojena ležaja, kompletno opremljena kuhinjska niša (mikrovalna pećnica/grill, hladnjak, keramička ploča za kuhanje ), kupaonica sa wc-om ili TWC, LCD TV i WiFi (uz doplatu)
Dvosobni za 4 osobe (32 m² ):
Dnevni boravak/blagovaona s bračnim ili dva singl ležaja (LCD TV) i potpuno opremljenom kuhinjom s pećnicom, perilicom posuđa, hladnjakom i 4 električne ploče. Kupaonica i wc. Odvojena dvokrevetna soba. ski box i balkon.
Dvosobni/trosobni za 6 osoba (38-41 m² ): Dnevni boravak/blagovaona s bračnim ili dva odvojena kauča (LCD TV) i potpuno opremljenom kuhinjom s pećnicom, perilicom posuđa, hladnjakom i 4 električne ploče. Kabina s 2 kreveta na kat. Odvojena dvokrevetna soba. Kupaonica i odvojeni wc., ski box i balkon.