Švicarska, Nendaz
Parking Wellness Internet Kućni ljubimci

Rezidencija Pracondu nalazi se u privilegiranom položaju u podnožju padina (skijaško trčanje) i nudi WIFI pristup, vanjska i unutarnja parkirna mjesta, kao i saunu za vašu udobnost. Sastoji se od 76 apartmana raspoređenih u dvije 7-kata zgrade s liftom. Svi  apartmani imaju balkon s pogledom na dolinu rijeke Rhone ili okolne vrhove Alpa. Trgovine i restorani u centru mjesta su na 5 minuta hoda.

Apartmani:

2P4 – dvosobni apartman za 4 osobe, površine 31-34m²
Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kabelskom TV i stolom za blagovanje. Kuhinja s 4 ploče za kuhanje, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa i aparatom za kavu. 1 spavaća soba s 2 odvojena kreveta. 1 kupaonica s kadom, tušem i umivaonikom. 1 zaseban WC s umivaonikom. Balkon s pogledom na padine ili dolinu Rhône.

2P6 – dvosobni apartman za 6 osoba, 39-41m²
Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kabelskom TV i stolom za blagovanje. Kuhinja s 4 ploče za kuhanje, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa i aparatom za kavu. 1 spavaća soba s 2 odvojena kreveta. Kreveti na kat za 2 osobe u hodniku. 1 kupaonica s kadom, tušem i umivaonikom. 1 zaseban WC s umivaonikom. Balkon s pogledom na padine ili dolinu Rhône.

3P6 – trosobni apartman za 6 osoba, 42m²
Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kabelskom TV i stolom za blagovanje. Kuhinja s 4 ploče za kuhanje, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa i aparatom za kavu. 1 spavaća soba s 2 odvojena kreveta. 1 spavaća soba s krevetima na kat za 2 osobe. 1 kupaonica s tušem, WC-om i umivaonikom. 1 kupaonica s tušem i umivaonikom. Balkon s pogledom na padine ili dolinu Rhône.

3P6 + – trosobni apartman za 6 osoba superior, 49-52m²
Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kabelskom TV i stolom za blagovanje. Kuhinja s 4 ploče za kuhanje, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa i aparatom za kavu. 2 spavaće sobe s 2 odvojena kreveta. 1 kupaonica s kadom, tušem, WC-om i umivaonikom. 1 kupaonica s tušem, WC-om i umivaonikom. Balkon s pogledom na padine ili dolinu Rhône.

3P8 – trosobni apartman za 8 osoba, 52-56m²
Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kabelskom TV i stolom za blagovanje. Kuhinja s 4 ploče za kuhanje, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa i aparatom za kavu. 2 spavaće sobe s 2 odvojena kreveta. 1 krevet na kat za 2 osobe u hodniku. 1 kupaonica s kadom, tušem, WC-om i umivaonikom. 1 kupaonica s tušem, WC-om i umivaonikom. Balkon s pogledom na padine ili dolinu Rhône.

6P12 – 6-sobni apartman za 12 osoba, 95-104m²
Prizemlje: Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kabelskom TV i stolom za blagovanje. Kuhinja s 4 ploče za kuhanje, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa i aparatom za kavu. 3 spavaće sobe s 2 odvojena kreveta 1 kupaonica s kadom, tušem, WC-om i umivaonikom. 1 kupaonica s tušem, WC-om i umivaonikom. 1 WC s umivaonikom. Balkon s pogledom na padine ili dolinu Rhône.
1. kat: 2 spavaće sobe s 2 odvojena kreveta (ponekad 1 spavaća soba s 1 krevetom za jednu osobu i 1 spavaća soba s 3 odvojena kreveta). 1 WC s umivaonikom.