Francuska, Alpe d'Huez
4
Bazen Centar grada Parking Wellness Restoran Internet

Residence P&V Bergers****– renovirana, komforna zgrada u centru Alpe d’Hueza, manje od 100m od skijaških žičara, 150m od trgovačkog centra „Les Bergers“.
Sadržaji: restoran, bar, lonuge, sauna (neograničeno korištenje), besplatan javni parking pred zgradom, ormarići za skije, prostorija za prtljagu. Besplatan neograničen pristup vanjskom grijanom bazenu.
Svi apartmani imaju balkon ili terasu, poptuno opremljenu kuhinjsku nišu (električni štednjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, frižider) i kupaonicu

Apartmani:
Studio za 2 osobe (19 m2): dnevni boravak s 2 ležaja, potpuno opremljena kuhinjska niša, prostorija za spavanje sa dva kreveta na kat ili dva odvojena
kreveta, kupaonica, WC.
Studio za 3-4 osobe (28 – 32 m2): dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, potpuno opremljena kuhinjska niša, prostorija za spavanje sa dva kreveta na kat ili dva odvojena kreveta, kupaonica, WC.
Studio za 4-6 osoba (38 m2): dnevni boravak sa dva ležaja na izvlačenje za 2 osobe, potpuno opremljena kuhinjska niša, prostorija za spavanje sa dva odvojena kreveta, kupaonica, WC.
Dvosobni za 5-6 osoba (38 – 42m2): dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba, potpuno opremljena kuhinjska niša, prostorija za spavanje sa dva odvojena kreveta, kupaonica, WC.
Studio za 6-8 osoba (56 m2): dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, potpuno opremljena kuhinjska niša, prostorija za spavanje sa dva odvojena kreveta, mezanin s 4 odvojena kreveta, kupaonica, WC.