Francuska, Les Menuires
4
Ski in - Ski out

Nalazi se na padinama, u području Brelin, 100m od žičare u centru, a u blizini je i trgovački centar. Zgrada sa 74 nova stana otvorena je u prosincu 2012. godine.

Apartmani:

U svim apartmanima: dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kuhinja (s keramičkom pločom, hladnjak, mikrovalna pećnica, pećnica i roštilj, perilica suđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu, odvojeni WC ili ne, SAT TV u dnevnom boravku + spavaća soba (e).
Studio za 2 osobe (20m2) – dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, SAT TV u dnevnom boravku, kuhinja (s keramičkom pločom, hladnjak, mikrovalna pećnica, pećnica i roštilj, perilica suđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu, balkon.
Studio za 3 osobe (20-23m2) – dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, SAT TV u dnevnom boravku, spavaća niša s krevetom za jednu osobu, kuhinja (s keramičkom pločom, hladnjak, mikrovalna pećnica, pećnica i roštilj, perilica suđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu, balkon.
Studio za 4 osobe (20-23m2) – dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, SAT TV u dnevnom boravku, spavaća niša s krevetom na kat ili dva odvojena kreveta, kuhinja (s keramičkom pločom, hladnjak, mikrovalna pećnica, pećnica i roštilj, perilica suđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu, balkon.
Dvosobni za 4 osobe balkon (25-30m2) – dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, SAT TV u dnevnom boravku, spavaća soba s dva odvojena kreveta, kuhinja (s keramičkom pločom, hladnjak, mikrovalna pećnica, pećnica i roštilj, perilica suđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu.
Dvosobni za 4 osobe (25-30m2) – dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, SAT TV u dnevnom boravku, spavaća soba s dva odvojena kreveta, kuhinja (s keramičkom pločom, hladnjak, mikrovalna pećnica, pećnica i roštilj, perilica suđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu.
Dvosobni za 6 osoba (40m2) – dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, SAT TV u dnevnom boravku, spavaća soba s dva odvojena kreveta, spavaća niša sa krevetima na kat za dvije osobe, kuhinja (s keramičkom pločom, hladnjak, mikrovalna pećnica, pećnica i roštilj, perilica suđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu, neki s balkonom.
Trosobni za 6 osoba (40-45m2) – dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, SAT TV u dnevnom boravku, dvije spavaće sobe s dva odvojena kreveta, kuhinja (s keramičkom pločom, hladnjak, mikrovalna pećnica, pećnica i roštilj, perilica suđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu, balkon.
Dvosobni za 8 osoba (40 – 45 m2): dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća niša s 2 odvojena kreveta, spavaća niša s krevetom na kat, spavaća soba s dva odvojena kreveta, kuhinja (s keramičkom pločom, hladnjak, mikrovalna pećnica, pećnica i roštilj, perilica suđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster) kupaonica s tušem ili kadom i WC-om.