Francuska, Tignes
2
Internet

Odabrani privatni apartmani uređeni u tradicionalnom alpskom stilu, kompletno opremljeni, smješteni na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini ski liftova, apres-ski sadržaja i centra mjesta, u zgradama u Le Lacu (Palafour, Bec Rouge, Shamrock….) i Val Claretu (Hameau du Borsat, Pramecou, Chalet Club, Rond Point Des Pistes…). Prilikom rezervacije šaljemo Vam točan naziv zgrade i opis rezerviranog apartmana.

Studio za 2 (13 m2): dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za dvije osobe, kuhinjska niša (mikrovalna pećnica, el štednjak, hladnjak), kupaonica s tušem i WC-om, TV.
Studio za 2 (16 m2): dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, kuhinjska niša (mikrovalna pećnica, el štednjak, hladnjak), kupoanica s tušem i WC-om, TV.
Studio za 4 Val Claret (24 – 28 m2): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za dvije osobe ili dva odvojena kreveta, dva kreveta na kat u prostoriji kod ulaza, kuhinjska niša (mikrovalna pećnica, el štednjak, hladnjak, perilica posuđa, kupaonica s tušem i WC-om.
Studio za 4 Le Lac (28 m2): dnevni boravak s 2 ležaja na razvlačenje za dvije osobe, krevet na kat u hodniku, kuhinjska niša (pećnica ili mikrovalna pećnica, el štednjak, hladnjak, perilica posuđa), kupaonica, WC, TV i balkon.
Dvosobni za 4 (26 – 41 m2): dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s krevetom na razvlačenje ili krevetom na kat, kuhinjska niša (pećnica ili mikrovalna pećnica, el štednjak, hladnjak, perilica posuđa), TWC, dodatni WC, TV i balkon.
Dvosobni za 6 Val Claret (35 – 42 m2): dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, krevet na kat u hodniku, spavaća soba sa bračnim krevetom, kuhinjska niša (pećnica ili mikrovalna pećnica, el štednjak, hladnjak, perilica posuđa), kupaonica s kadom, odvojeni WC, balkon.
Dvosobni za 6 Le Lac (40 – 60 m2): dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, krevet na kat u hodniku, spavaća soba sa bračnim krevetom ili krevetom na kat, kuhinjska niša (pećnica ili mikrovalna pećnica, el štednjak, hladnjak, perilica posuđa), kupaonica s kadom, odvojeni WC, većina s balkonom.
Dvosobni za 6 Chalet (70 m2): dnevni boravak sa jednim ležajem, spavaća soba s bračnim krevetom i jednim odvojenim krevetom, spavaća soba s bračnim krevetom i privatnim tušem, kuhinjska niša (pećnica, mikrovalna pećnica, el štednjak, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu), kupaonica s tušem, odvojeni WC, TV.
Trosobni za 7 (53 – 63 m2): dnevni boravak s 2 ili 1 ležajem na razvlačenje, spavaća soba krevetom na kat i jednim odvojenim krevetom, spavaća soba s bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta ili krevetom na kar, kuhinjska niša (pećnica, mikrovalna pećnica, el štednjak, hladnjak, perilica posuđa), kupaonica s kadom i WC-om, kupaonica s tušem, dodatni WC, TV i balkon.
Trosobni za 8 (70 m2): (dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe i krevet na kat, spavaća soba sa velikim ležajem za dvije osobe) ili (Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, jedna spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba s krevetom za dvije osobe i krevetom za 1 osobu, dva kreveta na kat na ulazu), kuhinjska niša (pećnica ili mikrovalna pećnica, el štednjak, hladnjak, zamrzivač, perilica posuđa), 2 kupaonice s tušem ili kadom, odvojeni WC, TV i balkon.
Peterosobni za 10 (110 m2): 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s 2 kreveta na kat (za 4 osobe), 1 spavaća soba s dva spojena kreveta, dnevni boravak s krevetom na razvlačenje, kuhinjska niša (pećnica, mikrovalna pećnica, el štednjak, hladnjak, zamrzivač, perilica posuđa, aparat za kavu, toster, raclette), 1 kupaonica s kadom i WC-om, 1 kupaonica s kadom, odvojeni WC, TV i balkon.