Francuska, Risoul
3
Paket aranžmani Ski in - Ski out

Apartmanska zgrada smještena je neposredno uz skijaške staze i ski lift Pelinche, sa izravnim pristupom skijalištu sa ukupno 185 km uređenih staza. Apartmani sa 3-8 kreveta od kojih je većina s balkonom.

Studio za 3 osobe (studio, 22 m²): dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe i ležajem za jednu osobu, WC odvojen od kupaonice ili u kupaonici, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa); svaki apartman ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu.

Studio cabine za 4 osobe (studio, 28 m²): spavaći prostor – cabine odvojen kliznim vratima ili pregradnim zidom (ovisno o apartmanu) sa 2 kreveta na kat ili ležajem na izvlačenje za 2 osobe ( prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj). Odvojen WC, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe ( prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj); svaki apartman ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu.

Dvosobni apartman za 5 osoba (23-30 m²): spavaći prostor – cabine odvojen kliznim vratima ili pregradnim zidom (ovisno o apartmanu) sa 2 kreveta na kat. Odvojen WC, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe ( prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) i ležajem za jednu osobu; svaki apartman ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu

Apartmani za 6 osoba duplex (dvosobni, 32 m²): na dvije etaže, u prizemlju: odvojen WC, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), središnja prostorija iz koje vode stepenice nas kat.

Na katu: 2 spavaće sobe s 2 ležaja na izvlačenje (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), shower room (tuš i umivaonik). Svaki duplex ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu.

Apartmani za 7 osoba duplex (trosobni, 44 m²): na dvije etaže, u prizemlju: odvojen WC, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 1 osobe, soba cabine sa ležajem na izvlačenje (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), središnja prostorija iz koje vode stepenice nas kat.

Na katu: jedna soba sa krevetima na kat i spavači prostor s ležajem na izvlačenje (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), shower room (tuš i umivaonik). Svaki duplex ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu.