Francuska, Les Menuires
2
Paket aranžmani

Odabrani privatni apartmani uređeni u tradicionalnom alpskom stilu, kompletno opremljeni, smješteni na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini ski liftova, apres-ski sadržaja i centra mjesta, u zgradama Balcon d’ Olympie, Median, Necou, Boedette…) Prilikom rezervacije šaljemo Vam točnu lokaciju, naziv zgrade i opis rezerviranog apartmana.

Apartmani:

Studio za 2 osobe (15 m2) – dnevno-spavaća soba sa ležajem na izvlačenje
za 2 osobe i kuhinjskom nišom, kupaonica i WC odvojeno.

Studio za 3 osobe (20 m2) – dnevno spavaća soba sa ležajem za jednu osobu i kuhinjskom nišom, 2 kreveta na kat u ulaznom dijelu, kupaonica i WC odvojeno.

Studio za 4 osobe (25 m2) – dnevno-spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe i kuhinjskom nišom, spavaća niša sa krevetima na kat za dvije osobe, kupaonica i WC odvojeno.

Dvosobni za 5 osoba (30 m2) – dnevnospavaća soba sa ležajem na izvlačenje za jednu osobu i kuhinjskom nišom, cabine sa bračnim krevetom, spavaća niša sa krevetima na kat za dvije osobe, kupaonica i WC odvojeno.

Studio za 6 osoba (30 m2) – dnevno-spavaća soba sa dva ležaja na izvlačenje za jednu osobu i kuhinjskom nišom, spavaća niša sa bračnim krevetom, spavaća niša sa krevetima na kat za dvije osobe, kupaonica i WC odvojeno.

Trosobni za 8 osoba (45 – 55 m2) – dnevno-spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe i kuhinjskom nišom, spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa bračnim krevetom /cabine sa 2 kreveta na kat ili 2 single ležaja, spavaća niša / cabine sa 2 kreveta na kat , kupaonica i WC odvojeno.

POLASCI AUTOBUSA:
04.01.-11-01.: Polasci iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Sl.Broda, Splita i Šibenika.
Cijena prijevoza po osobi: Zagreb, Rijeka: 690 kn;
Osijek, Sl. Brod, Split, Šibenik: 800 kn.

Cijene ski karata možete vidjeti pod rubrikom “Ski pass” kod pojedinog skijališta.