Francuska, Val Thorens
2
Ski in - Ski out

Apartmani se nalaze u apartmanskim kućama i zgradama u Val Thorensu.
Svaka apartmanska kuća ima zaseban ulaz, ski room, i većinom su ski-in–ski-out pozicionirane, ponuditi ćemo vam konkretni apartman ovisno o raspoloživosti. U ponudi ima i više apartmana na upit.

Studio 2 (2 ležaja): krevet na razvlačenje u dnevnom boravku, kuhinja u sklopu dnevnog boravka, kupaona, wc, balkon.
Studio 3 (3 ležaja): krevet na razvlačenje u dnevnom boravku, kuhinja u sklopu dnevnog boravka, krevet u predsoblju, kupaonica, wc, balon.
Studio 4 (4 ležaja): krevet na kat u predsoblju / krevet na razvlačenje u boravku / kuhinja / wc / kupaonica
Apartmanza 4 osobe type A: veličina 26-33 m2, apartman sa ili bez balkona, kupaonica s tuš kabina + umivaonik
odvojeni WC (u nekim apartmanima WC nije odvojen od kupaonice), ležaj na razvlačenje za 2 osobe u dnevnom boravku, kuhinja u sklopu dnevnog boravka (pečnica, hladnjak, perilica posluđa i ploča za kuhanje), mala prostorija (kabina) s krevetom na kat ili bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta.
2-sobni apartman za 4 osobe type B: veličina apartmana 29-40m2, apartman sa ili bez balkona, kupaonica s tuš kabina + umivaonik, odvojeni WC, ležaj na razvlačenje za 2 osobe u dnevnom boravku, kuhinja u sklopu dnevnog boravka (pečnica, hladnjak, perilica posluđa i ploča za kuhanje), odvojena soba s krevetom na kat ili bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta.
2-sobni apartman za 6 osoba type A: veličina apartmana 35-40m2, soba s bračnim krevetom, dnevni boravak s krevetom na razvlačenje
predsoblje s krevetom na kat, neki apartmani imaju balkon a neki nemaju, kupaonica s tuš kabinom i umivaonikom, odvojeni WC, potpuno opremljena kuhinja u sklopu dnevong boravka.
2-sobni apartman za 6 osoba type B: veličina apartmana 40-47m2, soba s bračnim krevetom, dnevni boravak s krevetom na razvlačenje, predsoblje s krevetom na kat, neki apartmani imaju balkon a neki nemaju, kupaonica s tuš kabinom i umivaonikom, odvojeni WC, potpuno opremljena kuhinja u sklopu dnevnog boravka.