Francuska, Valmeinier
2

Odabrani privatni apartmani u zgradama: Avenir I,II i III, St Bernard, Balcon des Islettes, Chalet des Alpages, Le Chalet A & B, Camille A & B, Lumi res des Neiges , Ecrin des Neiges i l’Ours Blanc , ski in – ski out, u samom centru ili neposrednoj blizini centra. Svi apartmani su kompletno opremljeni, sa kuhinjskom nišom, kupaonicom i WC-om, mogu se razlikovati od opisa jer se radi o privatnim apartmanima, različitim po razmještaju, kvaliteti opreme i održavanju. Prilikom rezervacije dobivate točan naziv zgrade i opis rezerviranog apartmana.

Studio za 4 osobe (20-25 m2): dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe i kompletno opremljenom kuhinjskom nišom, predsoblje sa 2 kreveta na kat i garderobom, kupaonica i WC, balkon.
Apartman za 4 osobe (25-30 m2): spavaća soba sa bračnim ili 2 odvojena ležaja / mezzanine sa bračnim ili 2 odvojena ležaja / spavaći prostor odvojen kliznim vratima sa bračnim ili 2 odvojena ležaja, dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša, kupaonica i WC, balkon.
Dvosobni/trosobni apartman za 5-6 osoba (33-36 m2): spavaća soba sa bračnim ležajem , 2 ležaja na kat u predsoblju / mezzanine sa 2 ležaja na kat , dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe i kompletno opremljenom kuhinjskom nišom, kupaonica i WC, balkon.
Trosobni apartman za 6 osoba (35-45 m2): spavaća soba sa bračnim ležajem , spavaća soba sa 2 ležaja na kat, dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša, kupaonica i WC, balkon.