Francuska, Risoul
3
Bazen Wellness

Twinsi Castor & Pollux su spojene apartmanske zgrade i nalaze se u neposrednoj blizini Residence Antares****. Imaju zatvoreni bazen i saunu na korištenje gostima u apartmanima obiju zgrada. Svi apartmani su opremljeni sa perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, TV flat screen sa 12 programa (uključeno u cijenu smještaja).

Apartmani za 4 osobe (studio, 22 m² ): predsoblje sa 2 ležaja na kat i garderobom, WC odvojen od kupaonice ili u kupaonici, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe ( prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj); svaki apartman ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu.

Apartmani za 6 osoba (dvosobni, 28 m²): predsoblje sa 2 ležaja na kat i garderobom, odvojen WC, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), spavaći prostor – cabine (odvojen kliznim vratima od glavne prostorije) sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe ( prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), svaki apartman ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu.

Apartmani za 8 osoba duplex (trosobni, 47 m²): na dvije etaže, u prizemlju: predsoblje s ležajem na kat i garderobom, odvojen WC, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), središnja prostorija iz koje vode stepenice nas kat.

Na katu: 2 spavaće sobe , jedna sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) i jedna spavaća soba sa 2 kreveta na kat, shower room (tuš i umivaonik). Svaki duplex ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu.